Pakkekalender til ham

Pakkekalender til ham

Er du smaskforelsket eller verdens bedste søster? Så vil du selvfølgelig gerne forkæle din kæreste, bror eller bedste ven med en pakkekalender, han sjældent vil glemme. For det er jo ikke uden grund, at julen er hjerternes tid. Vælg mellem færdige pakkekalendere fra nettet, eller lav én selv. Læs med her, hvor vi har samlet markedets bedste pakkekalendere og idéer til gaver.

Står julemåneden for døren, og er det tid til at finde den perfekte pakkekalender til ham? Så er du kommet til det rette sted! Vi har fundet et hav af gode idéer og inspiration til forkælelse i december måned. Gå på jagt i hans yndlingsbutikker, find en pakkekalender, der får tænderne til at løbe i vand, eller lav din egen, hjemmelavede pakkekalender. Kun fantasien sætter grænser, når der skal hygges lidt ekstra i december.

Pakkekalendere, han ikke kan stå for

Inden du kaster dig ud i vild brainstorming og gavejagt, kan det være en god idé at overveje, hvor meget tid og kræfter du vil lægge i projektet. Har du travlt op til december måned – eller står det sløjt til på bankkontoen – kan det være en god idé at gå efter billige alternativer eller færdige julekalendere.

Når det er sagt, findes der pakkekalendere til enhver smag og budget. Så frygt ikke – hvor der er en vilje, er der en vej! Du kan derfor sagtens forkæle din kæreste, far, bror eller bedste ven, selvom tiden er knap og budgettet i bund.

Læg hjernen i blød og søg inspiration – så skal du nok finde på verdens bedste advents- eller pakkekalender til ham, du vil forkæle!

Den færdige pakkekalender til ham

Vil du forkæle ham, du holder af, men er tiden knap og de kreative evner langt fra tilstrækkelige? Så er den færdige pakkekalender den perfekte løsning!

Er du på udkig efter den perfekte, færdige pakkekalender, kan du med fordel tage et kig på en af Maggies mange pakkekalendere til ham. Lad dig friste af pakkekalenderne med 25 specialøl til ham, som elsker øl. Eller hvad med en pakkekalender med velsmagende lækkerier? Vælg mellem alt fra alkohol til chokolade, bolsjer og sjove gadgets – nemmere bliver det ikke!

Har din kæreste en sød tand, er en spiselig pakkekalender det optimale valg! Forsød julen med lækre chokolade-, lakrids-, øl- og slikjulekalendere. Han vil elske både julegodterne og dig for det!

Eller hvad med en pakkekalender fyldt med en blanding af søde sager, gadgets og lækkert udstyr? Hos pakkekalender.dk finder du en masse bud på gode pakkekalendere til ham, du holder af.

Den hjemmelavede pakkekalender til ham

Har du tid og overskud på kontoen, kan du kaste dig ud i et lidt vildere projekt – den hjemmelavede pakkekalender! Smelt hans hjerte, og vis hvor meget, du holder af ham med en unik pakkekalender fyldt med personlige gaver og fine ord.

Lad din personlighed og jeres forhold skinne igennem – find på gaver og søde ord, der passer perfekt til ham, du holder af! Bevis, at julen er hjerternes tid med en romantisk julekalender, han ikke kan stå for.

Er din kæreste, far eller bror til sjov og ballade, kan du fylde din hjemmelavede pakkekalender med sjove gadgets og gaver fra coolstuff.dk. Læg et budget for de 24 dage, inden du forelsker dig i et hav af små gaver, som han vil elske! Vælg blandt andet mellem boksebolde til skrivebordet, kabelklemmer til bordkanten og sjove toiletspil. Det er ene og alene din gode humor og sunde fornuft, der bestemmer, hvad der skal gemme sig bag de 24 låger!

Gå all in på den hjemmelavede jul – pak hjemmelavet julepynt og fine DIY projekter ind i 24 små pakker. Skru op for julemusikken, og søg inspiration til dine hjemmelavede gaver. Pak gaverne fint ind, og læg et par søde ord ved, så har du alletiders romantisk eller hyggelig pakkekalender til ham!

Den frække pakkekalender til ham

Skal der spices lidt op for kærligheden i julemånederne, kan du give din kæreste en fræk pakkekalender til jul. Lad julen vare helt til påske – lad lysterne få frit løb i december måned!

Mulighederne er mange, når du vil finde den perfekte, frække julekalender til ham. Find på fantasifulde, frække gaver, der vil få ham tidligt hjem fra arbejde, nedskriv fantasier på flot papir, eller køb lidt ekstra legetøj til soveværelset. Så kan julen kun gå for hurtigt!

Vil du forkæle din kæreste med lidt ekstra frækt, men er tiden knap og idéerne få? Så kan du med fordel forkæle dit parforhold med en erotisk kalender fra Sinful.dk. Gå julen i møde med frække fornemmelser – find en erotisk julekalender, der får kærligheden til at blusse!

Mulighederne er mange, når du går på jagt efter den helt perfekte pakkelegskalender til ham! Gå på gavejagt i hans yndlingsbutikker og på nettet, og søg mere inspiration til en god pakkekalender her.

Du kan også vælge at lave en adventskalender til ham, så du kan nøjes med at finde 4 gaver i stedet for 24. Så kan de enkelte gaver måske også blive lidt bedre. Find inspiration til adventsgaver til ham lige her.

Savner du mere inspiration så tjek også pakkekalender-til-ham.dk.