Mand der dyrker yoga

4 gode adventsgaver til personen, der elsker at træne

24 gaver til pakkekalenderen er svært at finde til voksne, men 4 gaver til advent kan alle finde på. Til træningsentusiasten er det særlig nemt, for hvad ville glæde mere end gaver til brug i træningen? Lækkert træningstøj, tilbehør eller noget helt nyt vil med sikkerhed fremkalde det helt store julesmil. Giv træningsgaver til advent i december, det er netop, hvad der er brug for til den hårde træning i januar.

Hos Billig Fitness kan du finde den ene gode gaveidé efter den anden, når du vil glæde din bedre halvdel, veninden eller kollegaen med en adventskalender. Et par nye tights eller en god trænings-bh til yoga, eller en cool hoodie til boksetræningen – det er nemt at glæde ham eller hende, der elsker at træne, med nyt udstyr.

Find interessen!

Hvad interesserer gavemodtageren sig for? Er det vægttræning, yoga eller boksetræning? Start med at finde interessen eller interesserne, og find dernæst ud af, hvad der mangler.

Tøj og tilbehør kræver, at du kender størrelse og smag, mens træningsudstyr kan bruges af alle, så længe interessen er der, og niveauet til udstyret passer.

Måske kunne du også prøve noget helt nyt og forære udstyr eller tilbehør til en anden træningsform end den foretrukne – det er naturligvis et sats, men kan i mange tilfælde vise sig at være startskuddet til en ny interesse.

Tøj og tilbehør

Vægttræning kræver tøj, der er rummeligt og svedabsorberende. Fordi du ikke får pulsen op under vægttræning på samme måde som ved cardiotræning, er det desuden vigtigt at tøjet holder musklerne varme under styrketræningen.

Gode træningshandsker er et glimrende gavevalg til ham eller hende, der elsker at træne med vægte.

Yoga er ikke nødvendigvis en sport, der kræver særligt tøj, men et par gode yogatights og tøj, der ikke strammer, er ofte det foretrukne hos den store yoga-elsker.

Køb en yogamåtte til hende eller ham, der altid gerne har villet prøve den populære træningsform – så er der ikke længere en undskyldning for at lade være!

Boksetræning handler mest om udstyr. Et par veltilpassede boksehandsker er uundværlige, mens et speedrope eller en par thaipads er blevet standardudstyr for ham eller hende, der holder af boksetræning.

Redskaber og udstyr

Redskaber til træning inden for ethvert område er en sikker vinder i en adventskalender. Håndvægte, træningselastikker, træningsbolde eller slyngetrænere er træningsredskaber, der kan bruges af alle, og som er nemme at pakke pænt ind i en håndterbar adventsgave.

Udstyr,som måtter til yoga og udstrækning, battle ropes til cross fit træning eller sjippetove til opvarmning, er universelle og kan bruges af de fleste. Du behøver hverken kende til træningsniveau eller foretrukne træningsform for at glæde med universelt træningsudstyr. Og så kan det også ske, at du er heldig at åbne gavemodtagerens øjne op for en ny træningsform.

Elektronik er blevet en integreret del af moderne træning, og høretelefoner er en naturlig del af både styrketræning og opvarmning. Et par lækre, trådløse høretelefoner eller en sublimt pulsur er kronen på værket i en god adventskalender. Udvælg fire af ovenstående gaveidéer, og lav den perfekte adventskalender til personen, der elsker at træne.

Find flere gode adventsgaver lige her.