adventslys

4 små adventsgaver enhver mand vil sætte pris på

Når det handler om gaver og tips til, hvilke gaver man kan give bliver det altid omtalt på en meget kønsstereotyp måde. Ofte siger man, at visse gaver er noget, man bør give mænd, mens andre gaver er noget, man bør give kvinder.

Det er dog langt fra altid, at dette er så brugbart. For ofte er det slet ikke kønnet, der gør, at man har visse interesser og præferencer inden for, hvad man kan lide. I det følgende kan du se nogle eksempler på adventsgaver. De er beskrevet som værende til mænd, men kan dog også sagtens bruges til kvinder.

1 – Køb lækker chokolade

En ting, alle kan lide, er chokolade. Dem, der siger, at de ikke kan lide chokolade lyver eller er på kur. For chokolade er noget af det bedste de fleste ved. Når man spørger folk, vil de nok sige, at de især kan lide den chokolade med en stor procentdel af kakao.

Det kan også være, at det i nogle tilfælde er rigtigt. Ofte vil det dog ikke være tilfældet. For mange gange kan man lidt enten den hvide eller lyse chokolade. Og der er mange, der kan lide den billige chokolade, som slet ikke indeholder et gram ægte kakao.

Køb noget chokolade til en mand i adventsgave, og han vil elske dig for det. Er du heldig kan det jo være, at han deler ud.

2 – Sokker og underbukser kan altid bruges

Mange mennesker kan slet ikke lide at shoppe. De er dårlige til det og får det ikke gjort. Det kan gøre, at de mangler tøj, og det kan være kritisk. Især når de mangler underbukser og sokker.

Det er der dog heldigvis noget at gøre ved. For hvis julen nærmer sig er det også tid til adventsgaver. Det er ikke sikkert, at det er en gave, som han selv vil sige, at han ønsker sig. Når du kommer med nogle nye sokker og nogle nye underbukser, vil han dog elske dig for det. Han vil straks tage dem på og smide de gamle ud.

3 – Giv et gavekort til en middag

Er adventsgaven til din mand, kæreste eller en anden person, du ønsker at bruge tid med, kan du give en smart gave. Du kan nemlig give ham noget, som du også selv får gavn af. Giver du ham for eksempel et gavekort til en middag er der stor sandsynlighed for, at han inviterer dig med. Det betyder, at du på den måde både giver dig selv og ham en gave.

4 – Et gavekort på frokost

Er ingen af jer så vilde med at lave frokost til hinanden kan det være, at I tit ender med at købe frokost ude. Det kan ende med at blive dyrt.Du kan derfor overveje at give ham et gavekort til en frokost. Denne frokost kan du måske selv lave til ham. Det er ikke det samme, som hvad han får i kantinen eller lignende, men at det er noget, som du har lavet, vil gøre at han nok vil spise det.