Gør det selv mand

3 gode idéer til gør-det-selv-manden i dit liv

Lever du sammen med en rigtig gør-det-selv-mand, som har alle talenterne i orden – men til gengæld absolut ingen jule- eller fødselsdagsønsker?

Skal du altid tænke virkelig kreativt, når du skal overraske ham med gaver? Og føler du aldrig rigtigt, at gaverne rammer helt plet? Så er der gode råd at hente her.

Den oplagte gave

Når du lever sammen med en rigtig håndværker eller gør-det-selv-mand, er det oplagt at give ham gaver til alle hans mange kreative projekter. Det er ikke sikkert, at han har involveret dig i disse projekter, så start med at spørge ham, hvad han arbejder med lige nu. Hvilke planer har han for jeres hus, jeres have eller sommerhuset?

Hvis du allerede ved, hvad han går og sysler med, så tag udgangspunkt i det. Er der noget, han brokker sig over, som er for dyrt? Eller er der noget, du ved, han mangler til et specifikt projekt?

Hvis du ved, at han for eksempel har haft problemer med jeres græsplæne, og at han brændende gerne vil have nyt græs, så bestil præcis den rette mængde rullegræs til ham. Rullegræs er nemlig vanvittigt tungt og noget af et projekt at fragte hjem.

Sørg derfor for at koordinere levering med leverandøren, så din mand vågner op til bunker af rullegræs, der er leveret i hans indkørsel – husk at pynte med bånd.

Eller en variant

Samme gælder, hvis du ved, at han gerne vil bygge terrasse eller indkørsel – sørg for at få leveret den rette mængde stabilgrus i indkørslen, så han ikke selv skal bøvle med at slæbe frem og tilbage.

Den ultimative gave til gør-det-selv-manden er nemlig at gøre hans arbejde nemmere. Stå gerne klar med kolde øl og madder, når han har brug for en velfortjent pause.

Gaven til jer begge

Det er hårdt at renovere, bygge til, lave have og stå for alle projekterne i hjemmet. Selvom din mand helt sikkert elsker det, så tærer det på kroppen at være i gang med fysisk hårdt arbejde i mange timer af døgnet.

Giv ham derfor en wellness-weekend med alt inkluderet. Sørg for at booke et ophold langt væk fra hjemmet, så han ikke fristes til at fikse ting i mellemtiden. Opholdet skal gerne inkludere masser af massage, dejlig mad og rigelige mængder rødvin.

Det er en gave, de fleste mænd ikke selv vil komme i tanke om, selvom de fleste mænd netop nyder forkælelse og massage. Og så får du både tid med din mand og skøn afslapning og massage med i købet.

Den dyre og gode

Hvis din mand har knoklet virkelig hårdt på et projekt, der endelig er blevet færdigt, så er det tid til at rulle de tunge skyts ud. Få fejret færdiggørelsen af projektet og giv ham en gave, han sent vil glemme – nemlig ferie.

Har han talt om steder, han godt kunne tænke sig at opleve, så sørg for at booke både flybilletter og hoteller på forhånd – på den måde får han ikke booket sig selv væk til et nyt projekt. Og du kommer i øvrigt selv på tiltrængt ferie efter lang tid i byggerod.

Find flere adventsgaver til ham her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!