Herreur

4 konkrete eksempler på gode adventsgaver til mænd

Når julen nærmer sig og du gerne vil forkæle din kæreste lidt ekstra i december, så kan du overveje at give ham adventsgaver. Det er en super romantisk gestus og noget du kan gøre i mange forskellige prisklasser.

Tanken bag er helt sikkert det vigtigste og uanset, så vil han blive lykkelig for de små pakker hver søndag op til jul. – hvem ved, måske det kan være med til at gøre din gave bedre juleaften?

Læs med her og få de gode ideer til små adventsoverraskelser til ham.

Et fedt ur i gave

Er du på udkig efter en ultimativ adventsgave, så kan du overveje at give ham et ur. Ja, måske er det en lidt dyr ting at give i adventsgave, men når nu det er jul, så er alt vel tilladt?

Desuden findes der ure i mange forskellige prisklasser og der er helt sikkert et ur, som du vil synes er både det pæneste og det bedste at give til advent.

Stort udvalg af casio ure

Casio har lavet ure i en overkommelig prisklasse og i et fedt og moderne design. Urene er både smarte til hverdag og til fest og med deres lidt retro udseende, super fede til ham med en god stil.

Med et ur fra casio, finder du helt sikker noget for en hver smag og noget han vil blive glad for.

Små romantiske gaver

Mindre kan selvfølgelig også gøre det, når vi taler om små romantiske pakker hver søndag i advent.

Giv ham nye sokker og underbukser. Giv ham en ny plade til pladesamlingen, giv ham et par gode julebryg eller andet, som du ved at han vil sætte pris på.

Pakkerne kan sagtens variere i pris og størrelse og det er som sagt tanken bag, som er det vigtigste.

Når du har gjort dig umage og forsøgt at forkæle, så vil han helt sikkert føle sig elsket og forsøge at gengælde din gestus.

Skab gode stunder ved juletid

Med små adventsgaver op til jul, har i en god forudsætning for at skabe gode minder omkring juletid.

Gaverne behøver ikke være perfekte eller ekstravagante, bare de er personlige og at de kommer fra hjertet.

Morgenmad på sengen kan også være en måde at vise hinanden jeres kærlighed ved adventstid. I virkeligheden er det kun fantasien, som sætter grænserne for de gode gaver og de hyggelige stunder op mod jul.

Gaven ud i det fri

Julen handler om at være sammen og at have hyggelige stunder. Derfor kan adventsgaven også være en gåtur i sneen eller en tur på julemarked.

Vigtigst er det, at i nyder hinandens selskab. Put jer ind til hinanden med et varmt glas gløgg og nyd hinanden.

Find flere gode adventsgaver til ham lige her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!