adventslys

Ideer til din kærestes adventskalender

Når juletiden nærmer sig, så er der mange, der gerne vil forkæle deres kæreste, mand eller kone i den søde juletid.

Mange vælger derfor at forkæles deres nærmeste med en gave hver søndag i søndag. Altså en adventskalender. Det kan ofte være svært at finde på adventsgaver til en mand. Med kvinder kan det ofte være nemmere, da man kan købe hudplejeprodukter, make-up eller hårprodukter samt meget andet.

En mand, der ikke ønsker sig noget

Mange kender en mand, der har svært ved at finde på ønsker, når fødselsdag og julen nærmer sig. Hvis du har en kæreste eller mand, der altid har svært ved at finde på ønsker, så kan det være svært at finde på adventsgaver til ham.

Her får du nogle gode ideer til, hvad du kan give din kæreste eller mand som adventsgaver.

Køb noget til din mands projekt

Hvis din kæreste eller mand er en rigtig handyman, og som altid har gang i et projekt i huset eller haven, så kan du købe noget til et af de projekter, som han har gang i.

Her er en liste over nogle af de forskellige byggevarehuse, der findes. Hos nogle af byggevarehusene kan man både købe deres produkter online og i deres fysiske butikker.

En ting til værkstedet

Hvis du igen har en handyman, som er god til at fikse ting, eller som elsker at være i sit værksted, hvor han står og pusler på et projekt, så kan du købe noget værktøj til hans samling. Det kan være, at du ved, at han står og mangler noget bestemt værktøj, så kan du fx købe det.

Der findes en liste, hvor du får et nemt overblik over de forskellige byggevarehuse, der findes.

Det kan fx også være et nyt haveredskab, hvis din mand eller kæreste går meget op i jeres have.

En personlig gave

Du kan også lave en personlig gave. Det kan fx være, at du bestiller et billede af jer to som et puslespil, hvor du samler puslespillet og derefter sætter det i en ramme.

En anden personlig gave kan være en fotobog, hvor du sætter billeder ind fra nogle af de gode ting, som I har oplevet sammen.

Hvis du er i det kreative hjørne, så kan du lave et lille hæfte med kuponer såsom en kupon med 5 minutters massage, som du giver ham, når han indløser kuponen. Det kan også være en kupon, hvor han vælger hvilken film, at I skal se, en aften hvor han slipper for opvasken eller noget andet, som du selv finder på.

Små gaver

Adventsgaver behøver heller ikke at koste noget særligt. Du kan fx købe den chokolade, som du ved, at din kæreste eller mand elsker. Det kan også være en dvd-film. Hvis din kæreste eller en mand elsker at læse, så kan det også være det nyeste blad, som han normalt læser eller en god bog.

Når det kommer til adventsgaver, ligesom det også gør med almindelige gaver, så er det tanken, der tæller. Det, at du laver en adventskalender til ham, det er ofte det, der betyder noget.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!